Aktuell status
Ej anmäld
Pris
299 SEK
Kom igång
This kurs is currently closed
Snabbkurs klimakteriet

Snabbkurs om klimakteriet

Den här kursen är ett bra alternativ för dig kvinna 40+ som vill veta mer om vad som kommer hända med din kropp nu när du går in i förklimakteriet även kallad premenopausen. Du kanske är trött på att googla runt och leta fakta här och där och är heller inte så intresserad av att fördjupa dig just nu.

Alla hormonella förändringar som kommer kan verka överväldigande och då är det bra att vara beredd. Det är trots allt över 70 % av alla kvinnor som har ett flertal symtom och besvär som påverkar livskvalitén under den här perioden i livet som pågår 10-15 år.

Vill du sedan lära mer på djupet med ökad kunskap, tips och förklaringar, då kan du välja kursen: Hormonrådgivare, kvinnan mitt i livet. Den finns både som distanskurs och som lärarledd version några gånger per år.

Det tar någon timme att läsa igenom alla delarna i den här snabbkursen och då får du en övergripande helhetsuppfattning utan detaljer.

Börja med att fylla i anmälningsformuläret

Pris och villkor

Du kan påbörja din köpta kurs inom tre månader från köpdatum och du har tillgång till allt innehåll i kursen under minst 12 månader.

Pris 299:- inkl moms

Betala med faktura, kort eller swish.
Du får dina personliga loginuppgifter via mejl när vi har fått din anmälan.

Fakta och innehåll

Fakta och innehåll i kursen baseras på Louise Rudbergs 10 åriga praktiska erfarenhet som kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning och med expertis kring kvinnohälsa och hormoner, extra studier, hyllmeter av böcker – svenska och utländska – vars författare är välrenommerade i hälsobranschen worldwide. Utbyte med kollegor i ett omfattande hälsonätverk, innehåll från faktapodcasts med fokus på hälsa, kropp och själ.

Kontakta mig om du har frågor kring kursen som helhet.

Louise 2dec 16610 Redigera 3


Med vänliga hälsningar
Louise Rudberg
Kursansvarig
info@louiserudberg.se
www.louiserudberg.se