Aktuell status
Ej anmäld
Pris
299,00 kr
Kom igång
This kurs is currently closed
Mannens hormonella forandringar

Mannens hormonella förändringar 40+

Det är inte bara kvinnor som märker av sjunkande hormonnivåer, även männen får symtom när testosteronnivåerna sjunker 45+. I den här föreläsningen får du lära dig mer om symtom och åtgärder för den åldrande mannen. Vilka symtom man behöver vara uppmärksam på för att veta om det kan bero på lågt testosteron eller om det är andra livsstilsförändringar som behöver ske.

Kursen består av 36 minuters föreläsning till instruerande bilder. Innehållet passar både för kvinnor som vill lära sig mer om männen och för män som vill lära sig mer om sina kroppar i hormonell förändring.

Börja med att fylla i anmälningsformuläret

Pris och villkor

Du kan påbörja din köpta kurs inom tre månader från köpdatum och du har tillgång till allt innehåll i kursen under minst 12 månader.

Pris 299:- inkl moms

Betala med faktura, kort eller swish.
Du får dina personliga loginuppgifter via mejl när vi har fått din anmälan.

Fakta och innehåll

Fakta och innehåll i kursen baseras på Louise Rudbergs 10 åriga praktiska erfarenhet som kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning och med expertis kring kvinnohälsa och hormoner, extra studier, hyllmeter av böcker – svenska och utländska – vars författare är välrenommerade i hälsobranschen worldwide. Utbyte med kollegor i ett omfattande hälsonätverk, innehåll från faktapodcasts med fokus på hälsa, kropp och själ.

Kontakta mig om du har frågor kring kursen som helhet.

Louise Instagram 2


Med vänliga hälsningar
Louise Rudberg Consulting
Kursansvarig
info@louiserudberg.se
www.louiserudberg.se

Kurs innehåll