Aktuell status
Ej anmäld
Pris
5580 SEK
Kom igång
This kurs is currently closed
forklimakteriet

Hormonrådgivare – kvinnan mitt i livet

För dig kvinna över 40 år, är du redo att ta kontroll över din hormonella hälsa och känna dig stark och energisk under klimakteriet? Eller vill du kanske lägga till en extra kompetens i din redan befintliga hälsoverksamhet? Då är den här digitala utbildningen något för dig!

Vi erbjuder en grundläggande 100 procent digital utbildning. Du väljer själv när du startar kursen och i vilken takt du lär dig. Lite beroende på din bakgrundskompetens så bedömer vi att det tar ungefär 25-30 timmar att gå igenom hela utbildningen.

Under 94 steg kommer du att utforska de olika faserna av klimakteriet och få tillgång till en omfattande kunskapsbank där du får lära dig det mesta om allt från hormonersättning till stresshantering, sköldkörtelns funktion, underlivshälsa, sömnhygien, utvalda signalsubstanser, lymsystemet och mycket mer.

Men det är inte allt – kursen inkluderar även datum för frågestunder online, där du kan ställa dina egna frågor och få svar från kursledaren. När du har slutfört kursen, kommer du att ha tillräckligt med kunskap för att hjälpa andra kvinnor i din omgivning att navigera genom klimakteriet.

Diplomerad hormonrådgivare

Den här utbildningen är inte bara en investering i din egen hälsa och välbefinnande, utan det är även en chans för dig att bli en diplomerad hormonrådgivare. Om du väljer att skriva provet och därmed få diplomet, kommer du att ha bevis på din kunskap och kompetens.

Att agera som hormonrådgivare innebär också att man vet när det är viktigt och nödvändigt att hänvisa vidare till legitimerad vårdpersonal.

Så vad väntar du på? Anmäl dig idag och påbörja din resa till en hormonellt balanserad framtid.

Börja med att fylla i anmälningsformuläret

Pris och villkor

Du kan påbörja din köpta kurs inom tre månader från köpdatum och du har tillgång till allt innehåll i kursen under minst 12 månader.

Avbokningsvillkor

Pris 5.580:- inkl moms

Betala med faktura, kort eller swish.
Du kan också välja att delbetala på 3 månader. I anmälningsformuläret fyller du i dina önskemål.

Du får dina personliga loginuppgifter via mejl.

Skulle du föredra att gå samma kurs fast i en lärarledd version så finns det också möjlighet. Läs mer här

Fakta och innehåll

Fakta och innehåll i kursen baseras på Louise Rudbergs 10 åriga praktiska erfarenhet som kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning och med expertis kring kvinnohälsa och hormoner, extra studier, hyllmeter av böcker – svenska och utländska – vars författare är välrenommerade i hälsobranschen worldwide. Utbyte med kollegor i ett omfattande hälsonätverk, innehåll från faktapodcasts med fokus på hälsa, kropp och själ.

För att kunna tillgodogöra sig innehållet i kursen på bästa sätt behöver du ha någon form av grundläggande kost- och näringskompetens som innebär att man övergripande förstår mer om innehåll i mat, kunna läsa innehållsförteckningar och att ha ett allmänt sunt förhållningssätt till att det är hela livsstilen som skapar hormonell balans.

Prov för diplomering

Om du väljer att skriva provet för att få ett personligt kursdiplom utskickat via mejl, så gör du det i den separata modulen som ingår i utbildningen. Provet består av kryssfrågor. Du kan skriva provet hur många gånger du vill och 75 procent rätt är godkänt.

Innehållet i kursen får användas för att sprida sin kunskap i syfte att hjälpa andra och i sin egen verksamhet men inte kopieras i befintligt skick. Alla bilder och filmer är skyddade enligt upphovsrätten.

Kontakta mig om du har frågor kring kursen som helhet.

Louise 2dec 16610 Redigera 3


Med vänliga hälsningar
Louise Rudberg
Kursansvarig
info@louiserudberg.se
www.louiserudberg.se

Kurs innehåll

Expandera alla
Starta kursen här – Hormonella faser
Könshormonerna – fakta och symtom på obalanser
Hormonbehandling
Underlivshälsa
1 av 4