Aktuell status
Ej anmäld
Pris
0 kr
Kom igång
This kurs is currently closed
Studier via datorn

Självstudier

Nedanstående avsnitt ingår som självstudier i den lärarledda versionen av utbildningen: Hormonrådgivare – kvinnan mitt i livet.

Materialet uppdateras löpande och du har tillgång till din inloggning i minst 12 månader eller så länge som Louise Rudberg Consulting meddelar dig. Läs igenom kursreglerna innan du påbörjar dina kursavsnitt.

Kursregler

Du har nu fått en egen unik login till kursen och den är personlig. Jag är tacksam över att du inte sprider din inloggning till andra då den är avsedd endast för dig.

Genom att påbörja dina studier godkänner du också reglerna kring innehållet och att kopiering av kursmaterialet i mitt befintliga skick för att sälja i egna kanaler, kommer att få juridiska påföljder.

Louise Rudberg Consulting har fullständiga rättigheter till allt kursmaterial. Sprid gärna din kunskap på det sätt som du tycker är lämpligt och så att fler kvinnor kan få hjälp och stöd. Innehållet får användas för eget bruk men man får inte kopiera mitt kursmaterial i befintligt skick för att sälja vidare eller producera egna föreläsningar. Ska du sprida informationen till exempel via en egen föreläsning, då måste du skapa ditt eget material med bilder etc. Bilderna som används i presentationerna är upphovsskyddade.

Genom att påbörja dina studier så godkänner du också angivna kursregler.

Kontakta mig om du har frågor och jag önskar dig ett trevligt och intressant lärande.

Louise Instagram 2


Med bästa hälsningar

Louise Rudberg, ansvarig kursledare
info@louiserudberg.se
Tel: +46 (0) 730 240 311

Kurs innehåll

Expandera alla
Underlivshälsa
Stressens påverkan
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/1 Steps
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/1 Steps
Sköldkörtelns funktion och obalanser
Sömn
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/2 Steps
Signalsubstanser
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/2 Steps
1 av 3