Aktuell status
Ej anmäld
Pris
299,00 kr
Kom igång
This kurs is currently closed
Mannen lar om kvinnan

Känner du inte igen henne? Då hoppas jag att den här snabbkursen kan ge dig en ökad förståelse.

Du har förmodligen bestämt dig för att följa den här kursen därför att du lever eller arbetar nära en kvinna som du inte riktigt känner igen längre. Det kan vara en partner, syster, mamma, kollega. Du kanske har en f.d. relation med en kvinna mitt i livet som slutade i en separation eller så har din partner köpt kursen och verkligen vill att du ska förstå det hon inte själv har kunnat förklara tillräckligt tydligt för dig.

Eller så vill du veta mer om klimakteriet rent generellt nu när fler och fler pratar om det mer öppet.

Vilket anledningen än är så är du varmt välkommen till min kursplattform. Jag har arbetat med kvinnohälsa och hormoner i över tio år och vill sprida min kunskap och påverka vårt samhälle så att vi får en större klimakterieförståelse. Du ska veta att om det är så att du känner dig förvirrad över hur kvinnan förändras genom klimakteriet, så är det ingenting jämfört med hur hon själv upplever det.

Hormonerna som styr hennes kropp och beteenden lever nästan sitt eget liv och även om hon kanske är van vid att hon mår på olika sätt genom menscykeln, så är klimakteriet en omvälvande tid för ungeför 70 % av alla kvinnor.

Du som man går också igenom hormonella förändringar, men de brukar komma lite mer smygande. Vill du lära mer om dig själv och dina hormonella förändringar så har jag en snabbkurs för det också. En föreläsning på 36 väl investerade minuter.

Kursen består av xx avsnitt med kortare inspelade föreläsningar till instruerande bilder.

Börja med att fylla i anmälningsformuläret

Pris och villkor

Du kan påbörja din köpta kurs inom tre månader från köpdatum och du har tillgång till allt innehåll i kursen under minst 12 månader.

Pris 299:- inkl moms

Betala med faktura, kort eller swish.
Du får dina personliga loginuppgifter via mejl när vi har fått din anmälan.

Fakta och innehåll

Fakta och innehåll i kursen baseras på Louise Rudbergs 10 åriga praktiska erfarenhet som kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning och med expertis kring kvinnohälsa och hormoner, extra studier, hyllmeter av böcker – svenska och utländska – vars författare är välrenommerade i hälsobranschen worldwide. Utbyte med kollegor i ett omfattande hälsonätverk, innehåll från faktapodcasts med fokus på hälsa, kropp och själ.

Kontakta mig om du har frågor kring kursen som helhet.

Louise Instagram 2


Med vänliga hälsningar
Louise Rudberg Consulting
Kursansvarig
info@louiserudberg.se
www.louiserudberg.se